مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳
۰ نفر

اگر می‌خواهید تنوعی به آبگوشتتان بدهید و خیلی هم با آبگوشت‌هایی که مواد اولیه‌شان چیز دیگری است، میانه خوبی ندارید، آبگوشتتان را به روش کرمانشاهی بپزید.

آبگوشت تماته

همشهری آنلاین: در این آبگوشت به جای لیموعمانی از آب غوره استفاده شده و در پایان به آن نعناع داغ اضافه می‌شود. در ضمن با توجه به این که در آن گوجه‌فرنگی هم می‌ریزند به آن آبگوشت‌غوره گوجه‌فرنگی یا غوره تماته می‌گویند.

مواد لازم 

۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی آبگوشتی
۱ پیمانه لوبیا سفید و نخود (مخلوط هر دو)
۲ عدد سیب‌زمینی بزرگ
۲ عدد پیاز متوسط
۲ عدد گوجه‌فرنگی کوچک
۱ ق س رب گوجه‌فرنگی (به دلخواه)
۱ ق س آب غوره
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مقداری نعناع خشک
کمی روغن یا کره

۱. نخود و لوبیا را از شب قبل در کاسه‌ای ریخته و با مقداری آب خیس کنید. بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید.

۲. یکی از پیازها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید سپس در قابلمه ریخته، با گوشت و مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید.

۳. بعد از نیم‌ساعت از پخت گوشت، آب حبوبات را خالی کرده و آنها را هم به آبگوشت اضافه کنید، کمی زردچوبه و فلفل هم بیفزایید و باز در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم پخت حبوبات و گوشت کامل شود.

۴. حالا پیاز دوم را هم پوست کنده، شسته و خلالی نازک خرد کنید. در تابه‌ای کوچک کمی کره یا روغن کرمانشاهی یا روغن مایع معمولی ریخته، روی حرارت بگذارید تا داغ شود. خلال‌های پیاز را در روغن داغ بریزید و هم بزنید تا خوب طلایی شوند. حالا پیازداغ را به قابلمه آبگوشت اضافه کنید.

۵. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده، شسته و به چند قسمت تقسیم کنید و به قابلمه آبگوشت بیفزایید. نمک را هم افزوده و گوجه‌فرنگی‌ها را هم خرد کنید و به مواد بیفزایید.

۶. وقتی آبگوشت جا افتاده و آماده شد، آب‌غوره را هم در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید، بعد در تابه کوچک کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی که داغ شد مقداری نعنا خشک در آن ریخته و سریع هم بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید تا نعنا نسوزد. مقداری نعنا داغ را به آبگوشت اضافه کنید و بعد آبگوشت را در ظرف مورد نظر ریخته و با بقیه نعنا داغ تزئین کنید.

فوت‌وفن

اگر می‌خواهید آبگوشت شما کاملا کرمانشاهی اصل باشد می‌توانید به جای روغن یا کره، از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

ترشی فوری

مواد لازم

۱ عدد بادمجان بزرگ دلمه‌ای
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ
۱ عدد فلفل دلمه‌ای کوچک
۲ حبه سیر
۱ پیمانه سرکه
نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. بادمجان را بشویید و خشک کنید. شعله پخش‌کن را روی حرارت کم گذاشته، بادمجان را روی آن بگذارید و دائم بچرخانید تا همه جای بادمجان حسابی کبابی شود.

۲. گوجه‌فرنگی را شسته، نگینی ریز خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم شسته و دم و تخم آن را جدا کنید و آن را هم نگینی خرد کنید.

۳. بادمجان کبابی را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه‌ آب سرد بیندازید تا پوستش به راحتی جدا شود. سپس، از کاسه آب درآورده و در صافی بگذارید تا آبش گرفته شود. بعد بادمجان را ساطوری کنید.

۴. سیرها را پوست کنده ریز خرد کنید. همه مواد را در کاسه‌ای بزرگ ریخته، نمک و فلفل و سرکه را هم اضافه کرده و هم بزنید و در ظرف مخصوص سرو کردن بریزید.

نکته: این ترشی سریع درست می‌شود و بهتر است سریع هم مصرف شود. مانند دیگر ترشی‌ها مدت طولانی قابل نگهداری نیست.

کد خبر 802534
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha